Isnin, 28 April 2014

Set Bersalin Untuk Pembedahan

Bismillahir Rahmanir Rahim. Alhamdulillah kerana masih diberi peluang oleh Allah untuk berkongsi maklumat khusus untuk kaum wanita yang bersalin melalui pembedahan atau caesarian. Walaupun tidak pernah melaluinya(semua anak akak bersalin normal), namun sudah pasti yang ada pengalaman sahaja yang tahu bagaimana rasanya.

Hasil perbualan dengan rakan-rakan yang pernah mengalaminya, rasa gerun pun ada. Syukur kerana tidak perlu melaluinya. Ada pelbagai faktor  kelahiran bayi perlu dilakukan secara pembedahan. antaranya kedudukan bayi yang songsang dalam kandungan, masalah darah tinggi atau diabetis yang dialami oleh para ibu, anak lemas dan lain-lain masalah lagi.

Rangkaian produk Shaklee menawarkan set yang khusus untuk wanita yang bersalin secara pembedahan.


Set ini dapat menyembuhkan luka pembedahan dengan lebih cepat termasuklah luka bahagian dalaman. Selain itu, manfaatnya para ibu menjadi lebih cergas serta bertenaga. Pengeluaran susu ibu juga meningkat. Jadi para ibu dapat menyusukan bayi mereka dengan sempurna.

Antara kandungan set ini ialah :
  • Vitamin C
  • Vita-Lea
  • B Complex
  • Zinc Complex
  • Ostematrik
  • Alfalfa Complex
  • ESP 
Wah, banyaknya nak telan! Larat ke???  InsyaAllah boleh dan kami mempunyai cara pemakanan yang ekskulsif hanya untuk para pelanggan yang dikasihi. Saya juga boleh membuat penghantaran terus kepada anda yang berada di Kuantan(Kampung Pandan, Taman Tas, Sungai Isap dan Permatang Badak serta sekitarnya).

Harganya berapa ya?  Cuma RM533.50  atau daftar terus dengan saya untuk menjadi ahli, maka dapatlah beli dengan harga ahli.

Jangan lepaskan peluang anda. Hubungi saya sekarang di:

       HP - 01126099465 /   0139030098 atau  klik  pada butang esell untuk order online


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=1951434fd86f7c1af10d4b8dc1624460
 

Tiada ulasan:

Catat Komen