Isnin, 1 Mei 2017

KRIM HERBAL BLEND : SOLUSI MASALAH KULIT


Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua...

Dah lama tak  buat entri tentang Shaklee ni. Hari ni akak nak cerita tentang produk Shaklee yang sentiasa "out of stok". Baru je restok, tak sampai beberapa minggu dah habis. Laku benar krim ni.

Kenapa agaknya krim ni sentiasa mendapat permintaan yang tinggi daripada pengguna?

Ok, hari ni akak nak cerita tentang  produk Shaklee yang hebat ni.

 Antara kegunaan krim ini ialah:
  • Merawat eczema dan gatal-gatal digigit serangga
Ramai yang dah mencuba memberi feedback POSITIF tentang penggunaan herbal blend ini ke atas anak-anak eczema. Alhamdulillah sangat membantu. Kalau terkena gigit nyamuk, semut atau serangga lain pun boleh sapu. InsyaAllah ianya selamat dan berkesan.
  • Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah
Mesti tidak selesakan bila tumit rasa kasar dan pecah. Nak pijak pun rasa sakit kadang-kadang. Bolehlah cuba herbal blend ini. InsyaAllah korang mesti suka nanti.
  • Ubat luka / melecur
InsyaAllah boleh ganti sebagai minyak gamat. Seeloknya bila ada luka atau lecur, sapu cepat2. Sediakan setiap rumah 1 herbal blend. Jadi tidak risau lagi kalau terkena percikan minyak panas ke, kena cakar kucing ke, terus sapu.
  • Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
Bila puting ibu terkena gigitan anak, pastinya terasa pedih lebih-lebih lagi kalau sampai terluka. Jadi, ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, boleh sapukan sahaja krim ini. Herbal blend ini sangat natural, tiada bahan sintetik dan dijamin selamat. Jadi tidak perlu risau.
  • Menghilangkan parut
Kalau anda atau anak anda terkena chicken pox atau campak, cuba sapukan cepat-cepat dengan herbal blend. InsyaAllah parut yang ada akan pudar dan hilang.
  • Ruam pada bayi
Bayi sangat-sangat senang terkena ruam terutamanya ruam lampin. Cuaca yang sangat  panas pun bayi senang terkena ruam. Jadi sapukan sahaja krim ini insyaAllah ia akan melegakan rasa pedih dan akan merawat ruam.
  • Losyen harian
Krim herbal blend ini boleh dijadikan sebagai losyen harian. Ia dapat melembutkan tangan anda. Herbal blend tidak berminyak, jadi tidak akan mengganggu kerja seharian anda.
  • Demam panas
Jika anak anda terkena demam panas, boleh disapukan ke seluruh badan. InsyaAllah badannya akan rasa nyaman dan berpeluh.

Banyak lagi kegunaan krim serbaguna ini. Sekiranya anda menghadapi masalah yang sama, cubalah sapu dengan krim ini. InsyaAllah dengan 1 tiub comel ini dapat mengembalikan kulit yang sihat dan selesa.

Tapi mulai bulan Mei ni, akak nak bagi tahu harga retailnya dah naik dari RM27.50 sebelum ni, sekarang dah jadi RM37.50. Banyak naik kan. Namun ia sangat tahan lama. Antara 5-6 bulan. Tengok kadar penggunaannya. Sangat-sangat menjimatkan.

Ramai customer akak yang sentiasa "repeat order" untuk krim ni.

Gambar-gambar di bawah antara testimoni yang telah terbukti keberkesanannya. Bahkan ada yang berjaya hilangkan parut akibat "chicken pox" serta membantu masalah jerawat.




Testimoni 1 - Masalah Ruam Bayi
                             
 
Testimoni 2 - Masalah Ekzema Yang teruk
 
Testimoni 3- Masalah Tumit Pecah

 
Testimoni 4 - Masalah Ruam Bayi

 
Testimoni 5 - Masalah Bengkak, gatal dan Alergik



Haa...macam mana? Ternyata testimoni yang akak berikan ni menunjukkan banyak kegunaan  Krim Herbal Blend. Salah satu kandungannya ialah  ekstrak daripada daun Rosemary serta bebas paraben dan tidak mengandungi bahan-bahan kimia berbahaya untuk kesihatan.


 

Gunakan dengan yakin. Krim ni buat masa sekarang(semasa entri ini ditulis) dah tak ada stok di HQ Shaklee tapi akak masih ada 10 tiub lagi khas untuk customer akak.

Jikalau ada yang dari luar Kuantan, nakkan juga krim ni, boleh saja. Akak poskan ke alamat anda. Hubungi akak segera ya di talian 01126099465(K.Wan)

#pengedarsahshakleekuantan
#superstarshaklee
#richteaempire

Tiada ulasan:

Catat Komen